Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. február 4., péntek

Meghallgathatóak a Magyar Iszlám Közösség pénteki imái

Más magyarországi iszlám szervezetekhez hasonlóan a Magyar Iszlám Közösség is hozzáférhetővé teszi a pénteki imák szentbeszédeit. Vállalásuk szerint már aznap, vagy legkésőbb 1-2 napos késéssel meghallgatható lesz az imám prédikációja.

A köszöntőlapon túllépve, a jobboldali menüsorban található nemzeti szín csíkok közül a harmadikra kattintva érhető el a kívánt tartalom.

4 megjegyzés:

  1. Nos, kedves Blogger, nem értve bár a Magyar Iszlám Közösséggel kapcsolatos mizériádat, pár dolgot meg kell említsek... Nevezetesen, hogy olyan mértékben csúsztatsz, hogy az már hazugság... a másik két iszlám közösség honlapján ugyanis csak írott formában leledzik a khutba... Következésképp, a M.I.K. nem beállt a sorba, hanem a sor elejére állt!
    Tudom jól, hogy régebben a Paltalkon az egyik közösség 'közvetítette' a khutbát, de ott regisztrálni kellett, meg csak windows alatt működött, de ott se mindíg...
    Azonkívül: én láttam, hogy ez a blogbejegyzés picit több volt, sőt, volt egy hozzászólás is, ami arra a bejegyzésre vonatkozott> mert az többek között személyiségi és egyéb jogokat sértett...
    Kérdésem: ha a tisztelt blogger muszlim, nem örülnie kéne talán azoknak az eredményeknek, amit a muszlimok érnek el?!

    VálaszTörlés
  2. Zoli! Valóban volt itt egy hozzászólás, de azt Tóth István barátod törölte. Majd én is a törölt hozzászólás nyomát, hogy ne tűnjék úgy, hogy van hsz, ha nincs. Ilyet már egyszer kénytelen voltam tenni, mikor Gábor kommentelő törölt egy hsz-t. Amúgy ha visszaolvasol egy jó hónapot, láthatod, hogy a Dar al-Szalam is már hanganyagot közöl. December közepe óta.

    Mi a gond veled és a MIK-kel (azon túl, hogy megint névtelenül írsz -mint annak idején Tareq al-Hamissal kapcsolatban-)? Az hogy a MIK betűszóban az "M" már nem magyart, hanem mubarakistát jelent!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Jákob! Nem hiszem, hogy Bolek Zoli írta volna a fenti hozzászólást, van neki annál jobb dolga is, mint hogy veled foglalkozzon... Bolek- és MIK-mániád már tényleg beteges.
    A saját hozzászólásomat tényleg én töröltem - miután a blogbejegyzésedből kivetted, amire vonatkozott...

    "Névtelen" kérdésére nem válaszoltál, pedig én is kíváncsi lennék...

    VálaszTörlés
  4. Megint hazudsz, egyébként... A Dar Al-Szalam nem hanganyagot közöl, hanem írásban a magyar fordítást:
    http://busralilmuhminin.blogspot.com/2010/12/magyarul-is-olvashatjuk-penteki-szent.html
    Te írtad - vagy akkor nem mondtál igazat, vagy most hazudtál...
    Mellesleg, a fenti hsz-eken felbuzdulva, megnéztem az IE és az MME oldalát - mindkét helyen csak írott anyagot találtam.
    Névtelennek tehát volt némi igazsága, amikor azt írta, hogy a MAGYAR (és nem mubarakista, kedves Jákob!) Iszlám Közösség nem beállt a sorba, hanem a sor élére állt.
    További szép napot, Jákob mester, jó hetet, majd hétvége felé megnézem ismét, mit rosszalkodtál össze...

    VálaszTörlés