Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 14., csütörtök

Pajor Tamás (Hit Gyülekezete) támogatja a szélsőségeseket

A tradicionális keresztényeket megvető, az izraelitákat maguknál is többre tartó, liberális hagyományú, egykoron nyíltan SZDSZ-es Hit Gyülekezete ma Magyarországon az iszlám egyik fő kritikusa. Blogunk már jelezte, hogy valószínűleg ők álltak az ajkai iszlámellenes tüntetés mögött is.




Pajor nem túl vallásos révületben
Pajor Tamás az egykoron neves zenész ma a keresztény cionista szekta Ámen nevezetű zenekarát erősíti. Pajor a szekta egyik reklámarcaként már többször tett iszlamofób kijelentéseket. Legutóbb épp -a Westindex beszámolója szerint- Szombathelyen, egy olyan rendezvényen, ami az európai holokauszt áldozatairól szólt volna, s ahol a témától elkalandozva a zsidó államot fenyegető ún. iszlám terrorról szónokolt.




Pajor Tamás az evangélikusoknak nyilatkozik. Gyatra magyarsággal megfogalmazva több egyéb mellett "hitet" tesz amellett, hogy a zsidók békések, a palesztinok pedig erőszakosak.










Alább olvashatjuk interjújának egy részletét:

Az észak-európai országokban például nagyon sok politikai mozgalom van, akiket (sic!) a közép-balközép előszeretettel nevez szélsőjobbnak, noha ők az iszlám bevándorlásokkal (sic!) kapcsolatos szélsőségekre hívják fel a figyelmet, miközben Izraellel jó kapcsolatot ápolnak.

A közép-európai anticionizmus inkább a szélsőjobbra jellemző, a valóságos szélsőjobbra, aki (sic!) viszont előszeretettel fonódik össze az iszlám országokkal.


A bevándorlókat támadó, rasszista és iszlamofób pártok, így a Svéd Demokraták mellett tör lándzsát. A Svéd Demokratákról megírtuk, hogy korlátoznák a vallásszabadságot a muszlimok rovására. Hasonló mozgalmak Dániában, Norvégiában és másutt is működnek - a cionista Pajor örömére.


Már csak az a kérdés, hogy mi a különbség a nyugat- és észak-európai és cseh iszlámellenes szélsőjobb és a közép-európai radikális jobboldal között? Álláspontunk szerint az, hogy míg az utóbbi évszázados nacionalizmusokból táplálkozik, addig az előbbi gyökere a 80-as, 90-es évek főleg liberális, de részben baloldali mozgalmaiban keresendő. Haider, Wilders és északi társaik alapvetően liberális muszlimellenesek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése