Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 15., szerda

Blatter önmérsékletre inti a homoszexuálisokat

A Bors cikke

A nemi érintkezések időleges felfüggesztését javasolja Sepp Blatter a homoszexuálisoknak, miután a 2022-es labdarúgó-vb-t rendező Katarban nem nézik jó szemmel az azonos neműek kapcsolatát. 

Feladta a leckét egy újságíró Blatternek. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) svájci elnöke johannesburgi sajtóértekezletén szembesült azzal a kínos kérdéssel, vajon a 2022-es katari labdarúgó-vb-n hogy érzik majd magukat a világ minden részéből összesereglő meleg szurkolók, miután az iszlám országban nem nézik jó szemmel a homoszexualitást. A sportvezető vágott egy kínos grimaszt, majd félig tréfásan azt válaszolta: álmában sem gondolt efféle nehézségre.


Üzent az elnök úr a melegeknek: fogják vissza magukat
Sepp Blatter üzent a homoszexuálisoknak: a vb idejére függesszék fel nemi vágyaik kielégítését


– Ha javasolhatom, a torna idejére a homoszexuális drukkerek függesszék fel nemi vágyaik kielégítését, legalábbis a nyilvános helyeken, mert abban biztos vagyok, hogy a katari hatóságok nem firtatják majd a külföldi turisták hálószobatitkait – válaszolta Blatter, majd meglepően ingerülten megjegyezte, unja már az elmarasztalásokat, amiért a sportág történetében először iszlám ország kapta a rendezés jogát.

– Bármennyire is jelentős azok száma, akik azért akadékoskodnak, mert így döntöttünk, de alig hiszem, hogy olyan körülménnyel kell számolnunk, ami miatt kudarcba fullad a 2022-es világbajnokság – tette hozzá a svájci focivezér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése