Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. február 20., vasárnap

Gyöngyösi Meridorral szemben védelmezi az iszlámot és a Koránt

Gyöngyösi a január 8-ai
Korán-bemutató vendégelőadójaként
Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője részletes kritikával illeti a Bar!kád hírportálon Dan Meridor, a zsidó állam miniszterelnök-helyettese, a Corvinus Egyetemen elmondott beszédét, melyben Meridor a Közel-Kelet megosztottságát elemzi. A fenti nyilatkozatból csupán egy részletet szeretnénk kiemelni, melyben Gyöngyösi megvédi a Kegyes Koránt és az iszlám vallást:

Gyöngyösi Márton szerint veszélyes és mélyen sértő Dan Meridor ellentétpárja, amely szerint a nyugati eszmerendszer úgy jelenik meg, mint a stabilitás, a demokrácia és szabadság szinonimája, miközben a Korán a fanatizmust, terrorizmust és a destabilizálást jelképezi. Hozzátette: A zsidó államnak is hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy a Korán és az iszlám jelenti ezen társadalmak alapját, kultúrájuk gyökerét, és ha lesz demokratikus átalakulás a Közel-Keleten, akkor az iszlám értékrendje fogja az új rendszerek alapjait alkotni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése