Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. február 6., vasárnap

A Magyar Iszlám Közösség nem támogatja a katonai külszolgálatokat

A Magyar Iszlám Közösség kommentje azzal kapcsolatban, hogy magyar katonákat vezényeltek Afganisztánba és Koszovába.


Magyar megszállók zászlóbontása
"A Magyar Iszlám Közösség nem támogatja az Afganisztáni magyar katonai részvételt. Viszont azt szeretné, ha már a magyar katonák Afganisztánban vannak, akkor kellő ismeretséget kapjanak az Iszlámról, a szokásokról, hogy semmilyen formában ne sértsék meg Allah vallását, s követőit! Reméljük, hogy a kinti magyar katonák tiszteletben tartják az afgán testvéreink jogait. Fohászkodunk, hogy a magyar katonákat minél hamarabb haza vezényeljék, épségben! Mert ez nem a magyar nép háborúja!

A Kosovába induló katonáktól szintén azt kérjük, hogy tartsák tiszteletben az Iszlám vallást és a kosovai muszlimokat! Allah áldja meg ezt az új államot, s benne testvéreinket!
A kosovai magyar katonák segítsék ottani testvéreink államépítését! Ámin"


Mindez örvendetes szemléletváltás ahhoz képest, hogy egykoron magyar "mohamedánok" még segítették az iraki bevetést.

5 megjegyzés:

  1. Büszkék vagyunk a katonáinkra és a szövetségeseinkre,mert egy jó ügyet,a terrorizmus elleni harcot szolgálják és megvédik kereszténységet,Európát és a sokszázezer ártatlan afgánt a barbár talibokkal szemben,akik a mi vallásunkat ezerszer megsértették az elmúlt években.
    I Support Our Troops!God Bless All!

    VálaszTörlés
  2. "Terrorizmus elleni harc"... vicc.
    Mi a te vallásod, Névtelen? És gyakorlod is, vagy csak jól hangzik, hogy pl. 'ágostai hitvallású evangélikus'?

    VálaszTörlés
  3. szimpla római katolikus vagyok és igen,gyakorló.
    és te mi vagy?

    VálaszTörlés
  4. Tisztelt hozzászólók!
    Semelyikőtöknek nincs joga véleményem szerint számon kérni a másikat arról, hogy hogyan gyakorolja a vallását.Még egy muszlim sem kérheti számon a másik muszlimot annak hitéről mert annak csakis Isten a tudója, csakis Allah az aki látja mi van a szívekben.Amire jogosult egy ember a másikkal szemben az az, hogy intse a jóra és tiltsa meg a helytelent.A Próféta (b.v.) azt mondta ha valaki lát egy helytelen dolgot az változtassa azt meg a kezével, és ha erre nem képes akkor a nyelvével, és ha erre sem képes akkor a szívével....Kedves katolikus hozzászóló.A Te vallásod is elutasítja ártatlanok megölését,civilek lebombázását a hazugságot, más népek leigázását.Sok civilt megöltek értelmetlenül a afgán és iraki háborúban.Mindezt miért?Nyersanyagokért és új piacokért.Emlékezz csak vissza miért is támadták meg Irakot.Tömegpusztító és vegyi fegyvereket tulajdonítottak Szaddam kormányának.Mégsem voltak ilyenek.Az egész háború ürügye egy hazugság volt. Gondolom azokkal az erkölcsösnek nem éppen mondható eszmékkel sem értesz egyet amit a megszálló "szövetséges" csapatok országai magukénak vallanak.Szóval arra szeretném felhívni a figyelmedet hogy ne dőlj be a média agymosásának.Tény hogy vannak olyanok akik az iszlám neve alatt elkövetnek gaztetteket, de ez nem jelenti azt hogy országok civiljei ellen kell háborúkat indítani.Sokkal egyszerűbben meg lehet előzni a terrorizmust.Mellesleg többen haltak meg eddig a "terror elleni harcban" civilek mint 9.11én és az azóta a nyugati világban elkövetett merényletek során összesen.és többen halnak meg mogyoró allergiában évente mint merényletekben.....szóval irtsuk ki a mogyorókat.....

    VálaszTörlés
  5. ja és még valami ha háborúzni akarsz azok ellen akik megsértik a keresztény vallást és Jézust (b.v.)akkor nem kell a tálibokig elmenni, elég csak itthon széjjelnézni milyen ateisták vannak akik szidják Istent, Jézust, a hívőket.Sajnos oda jutottunk hogy a "keresztény" Európában gúnyolják ki a Jézust.

    VálaszTörlés