Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2011. március 4., péntek

Umarov az iszlám világhatalmáért fohászkodik

MTI


"Fohászkodunk, hogy ezek az Allah nevében zajló események az egész világon elhozzák az ő törvényeit" - mondta Doku Umarov, a 46 éves nagy szakállú csecsen vezér, aki terepszínű ruhában, két társával együtt látható a felvételen. A videofelvételt - amely a Hunafa.com internetes oldalon jelent meg - a szabad ég alatt, a háttérből ítélve egy erdőben készíthették. Az ötperces szónoklat nagy részét nem lehet hallani az erős szél miatt.

6 megjegyzés:

  1. Crusader irta:

    kár,hogy nem kapta fel egy tornádó és hajitotta volna a beszláni iskola falához bár nekünk az is megfelelne ha az orosz belügyi alakulatok megejtenek vele egy "találkozót"

    VálaszTörlés
  2. PánSzláv irta:
    egyetértek!

    VálaszTörlés
  3. Fatima

    inkáb az értelmet és a kisugárzást néznétek az arcá
    ő nagy harcos

    VálaszTörlés
  4. Valóban, Umarov karizmatikus harcos. Ezért irigykednek rá egyesek, s félnek tőle mások.

    Crusader, a Kaukázusban van tornádó? Crusader, szerinted az orosz belügyisek olyan bénák, hogy nem tudják, hol az ürge?! Szerinted Putyin tudta és engedélye nélkül legénykedhetne Umarov?!

    VálaszTörlés
  5. Crusader irta:

    tornádó lehet már bárhol a világon a globális felmelegedés miatt de nem kell mindent ennyire szó szerint értelmezni.
    szóval,kedves " világ proletárjai",akkor szerinted a szőrmók
    vagy egy orosz besugó vagy Putyin elnök maga is muszlim (ami felettébb vicces teória)

    VálaszTörlés
  6. Crusader, nem nagy titok, hogy Putyin szigorúan ellenőrzi az országot, s cirkuszként a népnek fenntart ilyen illetőket mint Umarov. Aki megrendelésre robbant. Mit ad Isten épp egy-két nappal azután, hogy Oroszország elismerte Palesztinát. Kinek volt a domogyedovói robbantás az érdeke? A csecsen népnek? Nem hiszem. Azt hiszem annak az országnak, amit a valódi, s nem szájhős, crusader-ek el ki szerettek volna szakítani a Szentföldből.

    VálaszTörlés