Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. április 20., kedd

Rózsa-Flores Eduardóról a Világpanorámában

Az ECHO TV riportja Bolek Zoltánnal itt nézhető meg


A tokodi Jobbik kommentárja:

A Magyar Iszlám közösség elnöke Szaniszló vendége, akitől sok érdekes összefüggést hallhatunk az egy éve meggyilkolt Eduról. Őt többek között azzal is vádolják, egyes szennylapok, hogy Eduval dolgozott egy nagy nemzetközi terrorista csoportban. Ebbe a "terrorcsoportba" természetesen a nemzeti oldal vezetői is "helyet kaptak" Toroczkaival és Vona Gáborral az élen.

Egy horvát lapban, majd később a Hetek című hetilapban megjelent írást is elemzi Bolek a Világpanoráma vendégeként. A cikkben az iráni elnökkel, Oszama-Bin Ladennel és az Al-kaida többi vezetőjével, Evo Moralessel, a balkáni muzulmán terroristák vezérével illetve még sok más emberrel is összehozzák Boleket. Persze nem maradhatnak ki a magyar nemzeti ellenállás vezetői sem ebből a minden alapot nélkülöző összeesküvés-elméletből, így Vona Gábor és Toroczkai László is áldozatul esett néhány ember fantáziálásinak. Természetesen Bolek Zoltán, mint a Magyar Iszlám Közösség vezetője beszél a csoportjukat és a személyét ért atrocitásokról is és arról, hogy jobboldali, nemzeti érzelmű emberként, milyen támadások érik őt. Bolek megemlíti a keresztény és iszlám közösségek elleni akciókat is, amelyek egyre gyakoribbak szerte Európában. A műsor erre és a média ezen ügyekről való hallgatására is keresi a választ. Kimondatlanul bár, de mégis a zsidó médiauralomról beszélnek Szaniszlóék, amely az egész világon uralkodó tényező. Az adás végén Edu bolíviai ténykedéséről és ennek okairól is beszél a műsorvezető és Bolek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése