Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 20., szerda

Veszélyben a szaúdi perverz?

Szaúd Abdulaziz bin Nasszer al-Szaúd hercegnek, aki ismert homoszexuális erőszaktevő és inasát kegyetlenül fojtogatta, harapdálta, majd brutálisan meggyilkolta legalább húsz évet fog rács mögött tölteni. A vád szerint a herceg februárban, londoni szállodájukban súlyosan bántalmazta, majd megfojtotta inasát, a 32 esztendős Bandar Abdulazizt. A per során az ügyész arról tájékoztatta az esküdteket, hogy a gyilkosságnak "szexuális elemei is voltak".
Az ügyvédek cáfolták, hogy a vádlott homoszexuális lenne, de a brit sajtó értesülései szerint a herceg londoni tartózkodása során több homoszexuális "férfi kísérővel" is kapcsolatot tartott. A The Daily Telegraph, a legnagyobb konzervatív brit napilap szerdán azt írta, hogy a herceg esetleg menedékjogot kér Nagy-Britanniában, mivel ha bebizonyosodik homoszexuális mivolta, hazájában akár halálbüntetés kockázata is fenyegetheti, hiszen a sivatagi királyságban a különös kegyetlenséggel elkövetett perverz aberrációkat nem jutalmazzák. A lap úgy tudja, hogy emiatt - még az eljárás kezdete előtt - a brit külügyminisztérium és aggodalmának adott hangot. Bandar Abdulazizért persze nem aggódtak, hiszen ő csak egy muszlim "néger" inas volt! Szaúdot állítólag már vizsgálati fogsága idején, a londoni Belmarsh börtönben megfenyegették az ott fogva tartott muszlim elítéltek a homoszexualitásáról terjengő hírek nyomán.
Remélhetőleg egy brutális gyilkos jutalmul nem kaphat menedékjogot. Vagy a liberalizmus a homoszexuális bűnözők védelmét jelenti? A nyugati liberális demokráciákban az áldozatoknak nincsenek jogaik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése