Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. október 20., szerda

Wilders ellenzi az iszlámellenes tüntetést?


holland állami rádió szerint Geert Wilders, a holland Szabadságpárt liberális és homoszexuális vezetője ellenzi az Angol Védelmi Liga nevezetű futballhuligán szervezet amszterdami tüntetését, amiről mi is hírt adtunk. A demonstráció október 30-án kerülne megrendezésre Amszterdamban. Azon a napon, amelyen Wilders pere is véget ér az ítélethirdetéssel. Várhatóan Wilders-t felmentik, hiszen a legújabb liberális trendek szerint az iszlamofób uszítás Hollandiában nem büntetendő.


Wilders azt állítja, hogy ellenzi az erőszak minden formáját. Az elemzők viszont úgy gondolják, hogy a jelen helyzetben Wilders nem kockáztathatja meg, hogy egy rakás megvadult drukker szétverje a renoméját, hiszen Wilders már a holland kormány külső támogatója. Azaz -egyesek szerint- Wilders egy másik politikai pillanatban feltétlen támogatná a vandál pusztítást, ha annak a célpontja a muszlim közösség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése