Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. december 16., csütörtök

Az arab lobbitól retteg az istenkáromló Hetek


A zsidó Bard
A Hetek egy istenkáromló újság, az iszlámellenes Hit Gyülekezete lapja.

Létezik az Egyesült Államokban egy láthatatlan hálózat, amelynek élén a szaúdi kormány dollármilliói, elkötelezett arabbarát politikusok és közel-keleti érdekeltségű olajvállalatok állnak. Kihasználják az olajtól való függőségünket, befolyásolják a közgondolkozást és az ország döntéshozóit, egészen az elnökig. Ennek eredményeképpen olyan döntések születnek, amelyek Amerika alapvető értékeivel szemben állnak, és az ország közel-keleti érdekeit is súlyosan veszélyeztetik. (Kérdés persze, hogy mi az Egyesült Államok érdeke. Ha az USA érdeke történetesen épp a zavarosban halászás, aki ez pont hogy jó! - szerk.)

A lobbi az amerikai életmódot és emberi életeket is súlyosan veszélyeztet, hiszen felelőssé tehető a radikális iszlám tanainak terjesztéséért és a terrorizmus támogatásáért is - derül ki Mitchell Bard  önjelölt Közel-Kelet-szakértő Az arab lobbi című, idén ősszel megjelent könyvéből.

„Sokat hallani a Washingtonban aktív zsidó lobbi befolyásáról, de egyáltalán nem beszélnek az egyébként kiválóan működő szaúdi lobbiról" - fogalmaz Dore Gold, a cionista entitás egykori ENSZ-nagykövete. Pedig ez a lobbi „számos korábbi amerikai diplomatát és tábornokot" finanszíroz, és „a legnagyobb, méregdrága marketingcégeken keresztül fejti ki a befolyását az amerikai médiára".

Mitchell Geoffrey Bard nem más mint a Virtuális Zsidó Könyvtár igazgatója. S ő a vezetője az ún. Amerikai-Izraeli Együttműködési Vállalatnak is. Az Bard az általa lekicsinylett zsidó lobbi befolyásos tagja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése