Busralilmuhminin, azaz jó hír a hívőknek. A jó hír a hívőknek a Paradicsom léte és igazsága. Az evilág hírei pedig olyanok, amilyenné mi tesszük a világot. Busralilmuhminin= Hírek az iszlám és a muszlimok világából

2010. május 13., csütörtök

Riport Salha Falah ügyvéddel, a Magyar Iszlám Közösség egykori elnökével

A Bar!kád hetilap mai, azaz 2010. május 13-ai száma, egyoldalas, fényképes riportot közöl Salha Falahhal, a Magyar Iszlám Közösség egykori és a Palesztin Kulturális Egyesület mai elnökével, aki hitet tesz amellett, hogy a magyar nép befogadó, s hogy Magyarországnak erősítenie kéne a kapcsolatait a muszlim Kelettel. Beszél a Jobbikról, Morvai Krisztináról és Vona Gáborról is.


Csak a Jobbik állt ki a palesztinok mellett - Salha Falah palesztin ügyvéd 1953-ban született Gázában. Harminchat éve él Magyarországon, az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Palesztin-magyar kettős állampolgár. Tudja, mert tapasztalta: hazánkban nincs rasszizmus. Vallja: ha Magyarországon egy külföldi munkájával hozzájárul szűkebb és tágabb környezete felemelkedéséhez, duplán megbecsülik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése